Consultarea Regionala pe Regiunea Nord –Vest

Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza in data de 24 februarie 2016, Consultarea Regionala pe Regiunea Nord–Vest referitoare la modificarea Legii Tinerilor si a imbunatatirii Metodologiei de finantare a ONGT/ONGS, la care vor participa factorii decidenti pe partea de tineret din judetele Salaj, Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramures si Bistrita Nasaud.

Locul de desfasurare este Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, din Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, incepand cu ora 10.00.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, invitam organizatiile neguvernamentale de/pentru tineret, organizatiile neguvernamentale de/pentru student, fundatia judeteana pentru tineret, reprezentantii organizatiilor de tineret ale partidelor politice, precum si alte structuri sindicale adresate tinerilor din judetul Salaj pentru a participa la consultare.

Cei care doresc sa se inscrie la aceasta intalnire, trebuie sa acceseze siteul www.mts.ro sectiunea Noutati si sa se inscrie online completand formularul cu datele personale.

Din partea DJST Salaj vor participa angajatii cu atributii pe partea de tineret, iar din partea Ministerului Tineretului si Sportului va participa secretarul de stat Andrei Popescu.

Costurile de transport vor fii suportate de catre participanti.

CALENDARUL CONSULTĂRILOR PUBLICE REGIONALE IN DOMENIUL TINERETULUI

Ministerul Tineretului și Sportului organizează prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, în perioada 9-29 februarie 2016, o serie de 8 consultări regionale cu structuri de/pentru tineret, referitoare la modificarea Legii Tinerilor și a îmbunătățirii Metodologiei de finanțare a ONGT/ONGS. Mai jos aveți Calendarul consultărilor regionale și localitatea de desfășurare, urmând ca locul de desfășurare să fie comunicat ulterior persoanelor înscrise la eveniment. Toate consultările vor avea loc în intervalul orar 10.00-12.00.

CALENDARUL CONSULTĂRILOR PUBLICE REGIONALE
  1. Regiunea de Dezvoltare București-Ilfov – București, 9 februarie.
  2. Regiunea de Dezvoltare Sud (Argeș, Teleorman, Prahova, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași, Ialomița) – Pitești, 11 februarie.
  3. Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui) – Iași, 15 februarie.
  4. Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța) – Galați, 17 februarie.
  5. Regiunea de Dezvoltare Vest (Arad, Timișoara, Hunedoara, Caraș-Severin) – Timișoara, 22 februarie.
  6. Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest (Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Cluj, Bihor) –Cluj, 24 februarie.
  7. Regiunea de Dezvoltare Centru (Harghita, Mureș, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba) – Sibiu, 26 februarie.
  8. Regiunea de Dezvoltare Sud–Vest (Vâlcea, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj) – Craiova, 29 februarie.

Documentul în lucru pentru Metodologia de finanțare a ONGT/ONGS, precum si alte informatii referitoare la Legea Tinerilor pot fi consultate pe siteul www.mts.ro.

ADRIAN FARCAS

Director executiv DJST Salaj