LAUREATII  ANULUI  SPORTIV 2015 IN JUDETUL SALAJ

In data de 17 decembrie 2015 in sala de spectacole a Cladirii Transilvania din municipiul Zalau , Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj a organizat festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din anul 2015, eveniment intitulat “Laureatii Anului Sportiv 2015 in judetul Salaj”.

DJST Salaj a intocmit in anul 2015 un numar de 3 clasamente, primul pentru discipline sportive olimpice, al doilea pentru discipline sportive neolimpice si ca si o noutate fata de anii anteriori al treilea clasament pe jocuri sportive.

In cadrul manifestarii, au fost premiati un numar de 51 de oameni de sport din judetul nostru, printre care sportivi, antrenori, conducatori de structuri sportive, oficialitati, precum si reprezentanti ai mass mediei locale.

In clasamentul disciplinelor olimpice pe primul loc s-a situat atleta Paula Todoran, legitimata la CSM Zalau, antrenata de Mirel Seisanu, pe locul al doilea s-a clasat sportivul Adrian Poputea tot de la CSM Zalau, antrenat de Ioan Dragos, iar pe pozitia a treia Rares Balean avand dubla legitimare la CSS si CSVM Zalau.

In cadrul acestui clasament al probelor olimpice au mai fost premiati Sergiu Morar, Catalin Marian, Daniela Carlan, Alina Stirb, Andrei Margin, Leonardo Dall Bosco Dal Agnol si Claudia Constantinescu.
In clasamentul probelor neolimpice pe prima pozitie s-a aflat sportiva Iulia Clitan de la CS Terra Kid Zalau, antrenata de Calin Marincas, pe locul 2 se afla Calin Marincas, sportiv si antrenor tot de la CS Terra Kid Zalau, iar pe locul 3 s-a situat Dan Lucian Chis de la Clubul Sportiv Dani-San din Zalau.
Au mai fost desemnati laureati in cadrul probelor neolimpice si Dan Poptelecan, Szeri Roberta, Cristian Boldut, Paula Andreea Radu, Cristian Pop, Pal Brigitta si Sorin Fritea.
Al treilea clasamentul pe jocuri sportive arata in felul urmator:

  • 1. CS VM Zalau-volei masculin
  • 2. HC Zalau-handbal feminine
  • 3. FC Zalau-fotbal
  • 4. FC Viitorul Zalau-fotbal
  • 5. FC Luceafarul Balan-fotbal.